Prom & Graduation!

Hei dere!

I går hadde vi Graduation og i forigårs var det ball!! Det var to helt SUPRE dager!!

I går hadde vi først Chillout, så var vi på skolen og hadde litt kos, etter det hadde vi en time til å komme oss tilbake til Dormsene (der vi bor) og gjøre oss klare og sånt og etter det var det Graduation Sermoni i et auditorium:) først fikk vi diplomer og sånne ting, etter det holdt Michael, en av headleadersene tale... :) Jeg hadde også utrolig nok blitt bedt om å holde en takketale, så det endte med at jeg gjorde det... Det var sååå utrolig, og det var faktisk en litt spesiell følelse det å bli valgt ut til å holde en, men det var også SÅåååååå skummelt! :) haha så nervøs tror jeg ikke at jeg har vært på lenge... :p det gikk helt ok... Men jeg føler at det var mye som kunne gått bedre og jeg kunne ha formulert meg på en annen måte... Men jeg bare klamrer meg til at jeg så og si bare hadde en halvtime på meg, så det hjelper litt :) - nei uff... Nå snakker vi ikke mer om det :) - etter sermonien dro vi til Huntington Beach og hadde et 'farvelparty' jeg liker ikke det ordet, så la oss heller kalle det et Beachparty... Der tok vi masse bilder med Graduationhattene på og vi kastet dem opp i været... Haha det har jeg alltid drømt om å gjøre!! Haha nei da... Men det var velsig gly å gjøre det... Det er jo sånt man bare ser på film... :) så i går var en super dag :)

I forrigårs vat det prom! Det er det beste ballet noen gang og GUD sååå amerikansk og kult!! Det var ordentlig dekorert, med bra musikk og alt man kan tenke seg :)

Nei hver dag her nede er en drøm - og det er ennå ikke over! For i morgen reiser vi til LAS VEGAS!!!!! Aaaah!!!! :) DET BLIR SÅ KULT!!!

- vi blogges!

Best Class!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits