Dette er de aller beste dagene i mitt liv hittil! :)

Hei dere!

Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund nå, men alt har bare gått i ett... Og de dagene jeg har opplevd nå, tror jeg må være de beste dagene i mitt liv hittil! :) helt helt helt utrolig! :))

På fredag satt vi oss i bussen klokken kvart over åtte og gjorde oss klare til en ni timers reise med buss til San Fransisco ... Det var en lang busstur, men GUD som de timene vær verdt det!! Da vi kom frem shoppet vi på Union sqeare og etter det ventet en super sushimiddag (vi fikk 10 dollar hver som vi kunne kjøpe mat for og jeg digger sushi... Så da...hmmm :D) Dagen etter dro vi først til Golden Gate Bridge (!!!!) og tok bilder der, etter det tro vi til et sted der man kan se hele San Frasisco by, så deretter var vi og så på en veldig kjent bilvei som snirkler seg nedover og er veldig unik, for ikke å snakke om pen! :) og til slutt dro vi til en del av San Frasisco som var veldig spennende å se, med mange spennende ting som både var annerledes og lærerikt på samme tid, da spesielt menneskene og butikkene, et slags hippisted :)

På kvelden dro vi til et sted som heter Pier 39, der vi gikk rundt og shoppet litt, etter det var det EF disco på San Frasisco Hard Rock Cafe:) der fikk vi veldig god mat og discoen etterpå var helt super med god stemning!! :)

På søndagen gjorde vi noe jeg aldri vil glemme: vi dro ned til Pier 39 igjen og derfra tok vi en båt som kjørte under Golden Gate Bridge og forbi Alcatraz - en tidligere fangeøy - vi fikk også hørw masse spennende om San Frasisco:)

Så satt vi oss på bussen på vei hjem til Campus igjen.... Det var den beste helgen i mitt liv hittil! :)

Så i går var det ikke skole til tross for at det var Mandag; vi dro til Universal Studios! :) der tok vi en sånn guidet tur igjennom selve film- Hollywood (!!!) der vi blandt annet fikk se hvordan de får det til å regne på film og diverse andre filmtriks... Vi kjørte også gjennom steder der mange kjente filmer har blitt spilt inn:) og på turen var vi også igjennom en del simulatorer blandt annet King Kong :) etter det var det mange andre aktiviteter og mange kule simulatorer vi tok :) Durastic Park er en ting jeg anbefaler alle å ta (!!!) gud så bra! :)

Etter alle akticitetene var det EF disco og god mat inne i Universal Studios... De hadde faktisk leid et helt lokale! Det var bra musikk og verdens beste stemning! Jeg må vel ærlig si at det er den beste discoen jeg har vært på EVER!!

I dag har vi nå først Chillout til lunsj, så er det skole og deretter er det ball! Det ser jeg veldig frem til, og jeg vet at det også kommer til å bli kjempebra som alt annet her nede!

Jeg lever fortsatt i en drøm... !!!! Det som er litt midre hyggelig er at det bare er en uke igjen før vi setter kursen til Norge igjen... Uff jeg må ærlig si at jeg gruer meg til å sprekke drømmeboblen jeg lever i nå... Jaja ... Det er en uke igjen og hvert eneste sekund skal nytes! :) Neste helg er det tross alt Las Vegas! Det kommer til å bli helt fantastisk det også!

Håper dere har det like bra som jeg har det! :)

- blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits