Spørsmålsrunde og Utfukter!

Hei dere!

Nå er det århundrer siden dere har hørt fra meg... det har vært for mye, og for lite som har skjedd... Jeg blogger for EF og det har ikke skjedd noe annet når det gjelder språkreisen jeg skal på, bortsett fra at jeg gleder meg noe utrolig selvfølgelig, inntil i går.

I går bestemte jeg meg for hvilke utflukter jeg skal ta og er superfornøyd med valgene mine. Las Vegas, San Fransisco, Universal Studios og Disneyland. Jeg droppet Six Flags (Okay, vet mange ikke forstår meg på det der, men har noe seriøst imot syke luper og sånt haha) og jeg gleder meg, som sagt ekstremt mye! :) Dette kommer til å bli tidenes sommer!!

Uansett, på Lørdag er det noe som heter avreisemøte. Jeg kommer selvfølgelig til å dra på møtet i Oslo, siden jeg bor her, men EF holder også møter i Trondheim, Bergen og Stavanger og også et Online møte. Der kommer jeg til å få mye fakta og Gud vet, kanskje det da vil gå opp for meg at denne drømnmen snart er i ferd med å skje(!!) haha

Nå som det nermer seg tenker jeg også å sette igang en SPØRSMÅLSRUNDE igjen - som jeg hadde for en stund siden :) - Bare spør om hva som helst innenfor språkreisen!

Vi blogges!

Bilderesultat for ef

kilde

http://bostinno.streetwise.co/partner/ef/

2 kommentarer

efbournemouth

14.04.2015 kl.16:49

Åh det nærmer seg nå! Så spennende med utfluktene du har valgt. Har du en oversikt over de forskjellige prisene på utfluktene? Jeg skal også reise, men på min EF side har det ikke kommet opp enda.

:)

camillascalifornia

14.04.2015 kl.19:37

efbournemouth: takk for kommentar:) ja jeg vet! Nei jeg fikk dem på Mail fordi jeg ba om dem... Det har vært noe galt med my EF, men de kommer snart ut tror jeg... :) (håper jeg :p) Las Vegas er 2400 kr, San Fransisco 4200 kr og disneyland 1100 kr, prisene for six flags har de ikke klare ennå, men det kommer snart håper jeg :) san diego er det forskjellige meninger om; en som jobber i EF sier at de ikke kommer til å ha det grunnet at det var veldig få som valgte det i fjor, mens en annen sier at det vil være mulig å bestille de tre første dagene vi er der nede:) så vi før bare se :)) og jeg vet det er dyrt, mye dyrere enn det det har vært andre år (hvis man skal tro det andre sier) det kan ha noe med at dollaren står høyere enn noen gang :) Det blir spennende! :) gleder meg til å se deg! Hvilken dato reiser du? :)

Skriv en ny kommentar

hits