Dagens møte med den søte!

Heia!

Haha dagens rim!

Nei da, men uansett, som jeg skrev i går, så var jeg med min kjære Mia Marie i dag! Det var sååå koselig! :) vi gikk rundt og tittet i butikker, jeg fikk blandt annet kjøpt meg en slags 'fondation' som man kan bruke når det er varmt, som verken svetter så mye av, gir fuktighet til huden i stedet for å tørke ut, og samtidig dekker uren hud veldig bra, fra MAC!! Jeg fikk testet den ut så jeg vet at den holder det den lover:)) i og med at jeg reiser til Spania i juleferien, var den jo perfekt :)

Men nok om det. Så fikk jeg også i dag høre til min store forferdelse at Mia kanskje ikke skal være med på språkreisen, fordi hun heller vil på utveksling.... :( men det skjønner jeg jo godt! Det er ikke tvil om hva jeg hadde valgt om jeg hadde fått det samme valget, man vil jo heller ha ett år med moro i et annet land enn bare en måned! :) så jeg forstår henne godt! :) men det var jo trist for meg da...

Men der igjen har jeg min fantastiske roomie, Ingvild å være sammen med i stedet! :) og uansett om Mia blir med eller ikke, skal vi nok holde kontakten for det om!

Språkreisen blir uansett et eventyr! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits