Basic Information

Heia!

Det har kommet inn et ønske om litt basic informasjon når det gjelder språkreisen, og det har jeg også planer pm å svare på så let's go:

Som du sikkert har skjønt, så reiser jeg med EF (Ediucation First) til California, Long Beach i 25. Juni 2015 - og skal være der i 4 uker :) (!!!) Vi skal bo på en skole som heter California State University Long Beach på noe som kalles Campus, altså det er det man kaller det når man bor på skolen.

Vi skal ha 5*40 skoletimer i uken (meeeeen jeg har hørt at man foreksempel kan ende opp med å ha timen på Starbucks, eller noe sånt :) ) - ellers sies det at skoletimene generelt er morsomme.

Frokost og Lunsj er inkludert mandag - fredag (har også hørt, og sett at lunsjen er mer som en middag da.. :)

Så er det flere utflukter man kan dra på:

Six Flags fornøyelsespark - Jeg kommer ikke til å dra på det, fordi jeg blir dårlig, og jeg liker ikke berg og dalbaner, så da sparer jeg de pengene, men det blir sikkert fantastisk for dere som velger å dra dit! :) har sett masse kule videoer og bilder derfra, og det ser gøy ut! ;)

Disney Land

San diego

San Fransico

Las vegas

Hollywood - universal studios

Shopping på outlet.

(Si fra hvis jeg har glemt noe btw)

Resten skal jeg på :)

.... Og før man reiser er det en del man må fylle ut og sånt, men EF står for det meste! :) de fikser nesten alt egentlig, alt du må gjøre er å søke visum fra Esta (ring EF de forteller deg mer - 22 94 12 00)

Så er det jo også mange andre destinasjoner som EF reiser til også, så det dr mange muligheter! :)

Noe mer du lurer på?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits