Svar på spørsmål #1

Hei!

Etter så mye tull med videoen jeg har prøvd å spille inn nå minst fire ganger, og da jeg endelig klarte det, funket det ikke å laste den opp - da ga jeg opp.... Sååå jeg har heller bestemt meg for å svare skriftlig - så får vi bare se hvordan det går neste gang, og da får vi bare håpe at det går bedre!! :)

Hvem er din roomie?

Jeg har ingen roomie enda... Vi får se om jeg får en før reisen. Hvis ikke er det ikke noe stress heller, man får uansett en å dele rom med, så da blir det eventuelt spennende å se hvem jeg kommer med! :)

Hvem av dem du reiser samtidig med har du fått best kontakt med?

Vi har en sånn gruppe på facebook der vi snakker sammen, alle som reiser, så jeg snakker med alle, men de enkeltpersonene jeg har snakket mest med er vel Mia, Ingvild, Linn og Rachel :)

Hvor mye penger har du spart til nå? Hmmm.... Det er ikke godt å si... Kanskje noe rundt 1000 kr. Jeg er faktisk ikke helt sikker.... :p

Hvordan tjener du penger?

Jeg tjener nå penger på å gjøre husarbeid, barnevakt, hente lillesøster i barne hagen osv. Alt i alt 200 kr i uken :)

Hvem synes du er de kuleste du reiser med?

Umulig å svare på .... Alle virker like kule! :)

Har du bestemt deg for hva du vil kjøpe?

Vs bikini selvfølgelig, og mye Banana Republic, også noe juicy :)

Hvor mye tenker du å shoppe for?

Det vet jeg ikke helt ennå, men jeg skal ha et fast budskjett jeg setter av til shopping.

Hvor mye lommepenger skal du ha med?

20-25 tusen :)

Hvilke utflukter skal du på?

Jeg vet jeg er teit nå, men ALLE bortsett fra six flags, grunnen til det er fordi jeg blir så dårlig av berg og dalbaner, da er det ikke noe vits i å bruke penger på noe jeg ikke kommer til å synes er gøy, for hele poenget med turen bortsett fra å snakke engelsk, er det jo å kose seg og ha det gøy!:)

Er du opptatt av mote?

Nei, egentlig ikke... Jeg er veldig opptatt av at alle må kunne ha den stilen de har. Jeg er ikke den som følger moten til pungt og prikke, men jeg følger jo litt med da... :)

Hvor høy er du?

Jeg er sånn ca. 166 cm, tror jeg, er ikke helt sikker... :)

Fikk du lov til å reise med en gang, eller måtte du mase - og hva sa du for å få lov i det hele tatt?

Vel... Jeg hadde vært innom EF sine nettsider for ca. Et år siden, da bare sjekket jeg litt hva det var fordi jeg hadde sett reklame om det bakpå toppbladene, og så har jeg en ste- kusine som har vært der som bare sa hvor fantastisk det var. Etter en stund kom jeg på det igjen og spurte. Jeg måtte mase lenge, men jeg brukte argumenter som at det var en del av utdannelsen min og at det knne løfte meg karaktermessig. Til slutt ga de etter :)

Hva tenker foreldrene dine om at du reiser?

De synes det er rart og litt nifst, tror jeg, at deres "lille Camilla" skal ut å reise helt alene, så langt vekk, så lenge, for første gang... Haha... Men de synes også det er bra at jeg har blitt såpas selvstendig, og de gleder seg på mine vegne :)

Skal du betale turen selv, om du skal, hvordan skal du få tak i pengene?

Nei, jeg betaler ikke turen selv, men det er gaven jeg får både til jul og bursdag. Men lommepenger må jeg stå for selv.

Jeg tenker å skaffe meg en jobb etter bursdagen min, når jeg har blitt 16, for da har man så mange flere jobbmuligheter enn som 15 åring ... :)

Hvem reiser du med?

Jeg reiser alene. På mange måter er det bra, fordi da blir jeg fortere kjent med nye mennesker. På andre siden hadde det vært kult å reise med noen andre. Men jeg synes det er greit å reise alene :)

Har du kjæreste eller noen gang hatt det?

Har ikke kjæreste nå, har ikke hatt det siden barnehagen tror jeg haha :)

Jomfru?

Japp, og det har jeg planer om å være tul jeg får meg en ordentlig kjæreste jeg virkelig kan stole på! Noe sånt haster ikke :)

Hvilken skole går du på?

Hovseter skole

Hvilke språk kan du?

Norsk, tysk (har det på skolen og mormor er tysk) og engelsk.

Hva koster turen?

Turen uten lommepenger koster sånn ca. 40 tusen alt i alt uten rabatt :)

Drikker/røyker/snuser du - og hva synes du om det?

Alt det der synes jeg bare er unødvendig... Det er greit å drikke, men da kan man vente til alderen sier det er greit og da er ikke målet å bli full heller! :) alt det andre er bare noe ordentlig herk! :)

Det var alle spørsmålene for denne gangen! Hva synes du? :)

Én kommentar

Becca Alexandra

15.09.2014 kl.14:50

Herlig :-D

Skriv en ny kommentar

hits