Forbredelser del 1

Hei! 

Tenkte jeg kunne starte å oppdatere deg litt allerede nå - ja, jeg vet det er nesten et helt år igjen, men jeg starter allerede nå. :) Jeg kommer til å oppdatere bloggen, når det kommer noe fra EF som er viktig inormasjon, og siden jeg ikke har blogget egentlig før nå, kommer dette kanskje til å bli et innlegg med en del ord i... så bare sett deg godt til rette og les om du har lyst! :)

Jeg bestilte reisen min til California via telefon til EF,22 94 12 00, i August. Etter det har jeg hatt hjevnlig kontakt med dem, ringt eller sendt mail når jeg lurer på noe, og det kommer jeg fortsatt til å gjøre, helt til jeg reiser. 

De er kjempehyggelige alle sammen der og de er der for å hjelpe deg! 

Da jeg bestilte, spurte de meg om noen spørsmål: om jeg hadde lyst til å bo på Campus, eller Vertsfamilie, jeg valgte Campus fordi det var det jeg følte passet best for meg, men valget er ditt! :) Jeg valgte også International, en av de to kurstypene man kan velge.

INTERNATIONAL: Du er i en blandet klasse med elever fra hele verden og du får utnyttet språkferdighetene dine maksimalt, bli fort god i engelsk!

CLASSIC: Du er i klasse med kun norske elever, og du kan finne trygghet i å snakke norsk når du blir usikker på engelsken. Det vil alltid vere norske rundt deg! :)

- og en ting som også er veldig viktig å få frem til de som jobber i EF, er hvis du reiser sammen med noen, at du ønsker å komme på rom med vennen eller venninnen din! - De kan ikke garantere at dere kommer på samme rom, men de prøver selvfølgelig så godt de kan! Men på mange måter er det også bra å reise alene, hvis du ikke har muligheten til å reise med noen, da får du deg fort nye venner! (Jeg gjør det - og er fornøyd med det!) :)

Etter max to uker vil du få første regning, den inneholder masse praktisk info og det første depostiumet, betalingen skjer oppstykket, så man betaler ikke alt på en gang. :)

I  den pakken, står det blandt mye annet passordet og brukernavnet ditt til My EF, det er et nettsted du bruker for å komme i kontakt med de du skal reise med, og det er også stedet der du får oppdateringer før og mens du er på reisen. Det er også der du laster opp vaksinasjonskortet og medisinskortet (husker ikke helt hva det medisinskortet heter akkurat nå) men ikke bli redd, nå høres det ut som om det er utrolig mye du må gjøre, men bare slapp av! EF forklarer deg det mye bedre enn det jeg har gjort med de kortene, og de hjelper deg veldig bra! :) - innreisetillatelsen går også kjempefort! 

Men slapp av, EF forklarer og hjelper deg når du har bestilt! Det er virkelig ikke noe stress! :D

Går du i 10. klasse når du bestiller, eller altså hvis du skal opp i 1. vgs sommeren du reiser, lønner det seg å ta vaksinen som du skal uansett ta, før du leverer den til EF, så de ser at du har tatt den :) Det har jeg gjort! :) - og en annen fordel med det er pssst: da slipper du å ta den når alle de andre tar den. Da er du ferdig! haha ;)

Jeg venter nå på den andre pakken, og det kommer informasjon når jeg har fått den! :D 

Vi blogges! 

Bilderesultat for ef logo

 

husk: bare kontakt meg på: camillahaakonsen@hotmail.com hvis du er interessert i en broskjyre! :)

2 kommentarer

Så heldig du er! California er jo en drøm!!

Gjerne si ifra hvis du kjenner noen som skal reise, men som ikke har bestilt enda. Jeg vurderer også å reise til California neste sommer, men da trenger jeg 2 bookinger til. Haha, så gjerne si ifra :)

camillascalifornia

03.09.2014 kl.19:48

Siri: Du - jeg vet om en, hvertfall Alexandra Zwick :) hun vurderer det! :) du kan jo kontakte henne, på face <3

Skriv en ny kommentar

hits